Image

Catena bantar styrelsen

Bolag Catena föreslår inför årsstämman den 14 april att styrelsen bantas från sju till fem personer.
Publicerad den 12 Mars 2011

Förslaget bryter därmed mot Svensk Kod för Bolagsstyrnings krav på ledamöters oberoende. Avvikelsen förklaras med att bolagets verksamhet numera begränsas till ett fastighetsutvecklingsprojekt i Solna och därmed blir kravet på oberoende i det fortsatta styrelsearbetet inte lika angeläget.

Valberedningen föreslår omval av Henry Klotz (ordförande), Jan Johansson, Christer Sandberg, Lennart Schönning och Erik Selin.

Detta innebär att Tomas Andersson och Svante Wadman lämnar styrelsen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.
Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige