Image
Nordic Wellness öppnar anläggning i Häggvik.
Nordic Wellness öppnar anläggning i Häggvik. Bild: Nordic Wellness

Capman hyr ut till Nordic Wellness

Uthyrning Capman Real Estate och gymkedjan Nordic Wellness har ingått ett tioårigt hyresavtal för en lokal i Häggviksområdet i Sollentuna kommun. Avtalet omfattar cirka 1 200 kvadratmeter med start i maj 2025.
Publicerad den 19 Augusti 2024

Kontorsfastigheten i Häggvik förvärvades av Capman Nordic Real Estate III-fonden 2021.
– Vi ser fram emot att välkomna Nordic Wellness till Häggvik, där de kommer att flytta in i nya moderna lokaler. Deras närvaro kommer att öka utbudet av tjänster som finns inom fastigheten och tillföra värde till det snabbt växande lokala samhället, säger Ludwig Engdahl, Senior Asset Manager på Capman Real Estate.

Den nya hyresgästen, Nordic Wellness, är bland de ledande gymkedjorna i Sverige med över 350 träningsklubbar över hela landet. Nordic Wellness flyttar in i de nya lokalerna den 1 maj 2025.
– Vi är glada över att inleda ett samarbete med Capman Real Estate och glada över att kunna erbjuda bra utbildningsmöjligheter till människor som bor och arbetar i Häggvik, säger Magnus Wilhelmsson, grundare och vd för Nordic Wellness.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Advicy charmade draknästet – fick största investeringen

Bolag Sandra Mobaraki och Amir Chizari deltog under torsdagen i SVT:s program Draknästet. Deras bolag Advicy vill med hjälp av modern AI-teknik förändra en konservativ fastighetsbransch. I Draknästet sökte – och fick – de fyra miljoner kronor mot 20 procent av bolaget, den största enskilda investeringen i programmets historia. – Det var spännande och nervöst att vara med i programmet, berättar Amir Chizari för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige