Image
Bild: Istock

CA Fastigheter utser Malin Claesson Stenström till ny vd

Bolag CA Fastigheters nuvarande vd Andreas von Hedenberg har som tidigare meddelats sagt upp sig från sin tjänst och avgår den 30 april 2024. Nu är det klart att han ersätts av Malin Claesson Stenström som tillträder tjänsten som vd den 1 maj 2024.
Publicerad den 13 Februari 2024

Malin Claesson Stenström är 43 år gammal, ekonom med en master i internationell marknadsföring från Lunds universitet och innehar idag tjänsten som Regionchef Stockholm för CA Fastigheter. Malin är också, som framgår av efternamnet, del av fjärde generationen i ägarfamiljen.

– Från styrelsens sida är vi glada att Malin accepterat att ta sig an rollen som vd för CA Fastigheter. Hennes professionella bakgrund och det faktum att hon känner CA Fastigheter mycket väl, dels som medlem av ägarfamiljen dels genom sina tidigare roller inom koncernen, borgar för ett snabbt och smidigt vd-byte. Med Malins engagemang visar ägarfamiljen tydligt ambitionen att driva koncernen vidare i privat miljö, säger CA Fastigheters ordförande Johan Damne i en kommentar.

– Jag är oerhört tacksam för förtroendet som jag antar med stor entusiasm och ödmjukhet. Jag ser fram emot att tillsammans med bolagets fantastiska organisation fortsätta utveckla CA Fastigheter. Den senaste tidens förändrade förutsättningar på fastighetsmarknaden ser jag som en möjlighet till att CA Fastigheter kan hitta nya affärsmöjligheter både på kort och medellång sikt, säger Malin Claesson Stenström i en kort kommentar.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige