Image

BSK Arkitekter anställer ny chef

Karriär BSK Arkitekter växer i Skåne och rekryterar Pär Lindström till den nya tjänsten som kontorschef i Malmö.
Publicerad den 6 Oktober 2017
Pär Lindström. Bild: BSK Arkitekter
Pär Lindström.

Pär Lindström kommer närmast från Sydark Konstruera där han har arbetat som ansvarig arkitekt. Han ska nu leda kontorets fortsatta etablering i sydvästra Sverige, en satsning som innebär att BSK Arkitekter flyttar med åtta medarbetare till eget kontor vid Media Evolution City i Malmö.

Pär Lindström kommer att ingå i företagets ledningsgrupp med ansvar för att identifiera nya kunder och utveckla erbjudandet i Skåne.

– Jag har drivit eget och arbetat som kontorschef tidigare, och ser fram emot att bidra med min erfarenhet av att utveckla verksamheter. Här på BSK finns en arkitektonisk hållning där den kvalitativa arkitekturen är i fokus samtidigt som det finns en stark organisation bakom, säger han.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige