Image
Brunogallerian, Stockholms minsta galleria, på Götgatan i Stockholm är nu fullt uthyrd.
Brunogallerian, Stockholms minsta galleria, på Götgatan i Stockholm är nu fullt uthyrd.

Brunogallerian på Götgatan i Stockholm nu fullt uthyrd

Uthyrning Under våren 2023 öppnar & Other Stories och Arket varsin butik i Brunogallerian på Götgatan i Stockholm. I och med uthyrningen är Brunogallerian nu fullt uthyrd.
Publicerad den 21 Oktober 2022

Butiken för & Other Stories omfattar totalt 419 kvadratmeter medan butiken för Arket totalt mäter 480 kvadratmeter och butikerna blir de första för respektive varumärke på Södermalm (dock hade & Other Stories tidigare en tillfällig popup i Brunogallerian).

Sedan tidigare är det även klart att Bröd & Salt och Becore öppnat enheter i Brunogallerian under 2022. Novier har ansvarat för förvaltningen och uthyrningen av Brunogallerian sedan bolaget startade 2016 (då som Novi Real Estate).

– Uthyrningarna till & Other Stories och Arket är resultatet av ett långsiktigt, strategiskt utvecklingsarbete där vi omformat stora delar av Brunogallerian för att möta de krav både konsumenter och retailers har på handelsplatser idag. Tillsammans med våra övriga nytillskott Bröd & Salt och Becore kommer & Other Stories och Arket att göra Brunogallerian till en attraktiv mötesplats många år framöver, säger Alexander Wijkman, Retailansvarig, Fastighetsförvaltning på Novier.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige