Image

Brostaden hyr ut 5 700 kvadratmeter

Uthyrning Brostaden har skrivit kontrakt med fisk- och skaldjursleverantören Lobster om 5 700 kvadratmeter i fastigheten Godståget i Årsta. Brostaden gör därmed en större ombyggnation av lagerfastigheten till ett modernt kyl- och fryslager. Det planeras även för en tillbyggnad för verksamheten om 900 kvadratmeter.
Publicerad den 17 Mars 2015
Annons
Image

Beräknat inflyttningsdatum är den 1 maj 2015.

Fastigheten har ett gott kommunikationsläge med närhet till E4, Södra länken och Huddingevägen samt med eget järnvägsspår till och från fastigheten.

- Det är glädjande att ha fått Lobsters förtroende och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Anders Nilsson, vd för Brostaden.

Lobster är leverantör av fisk- och skaldjursprodukter med ett brett sortiment inom restaurang och storkök samt för konsument i butik.

– Vår flytt till Årsta innebär att vi samlar flera av våra avdelningar under samma tak för att få bättre logistiklösningar och högre servicegrad till våra kunder. I de nya lokalerna kan vi leva upp till de krav som ställs på oss som livsmedelsleverantör både idag och i framtiden, säger Roberth Engdahl, vd för Lobster.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY