Image
Brödernas fortsätter sin expansiva resa i Sverige.
Brödernas fortsätter sin expansiva resa i Sverige. Bild: Axel Ohlsson

Brödernas öppnar ny restaurang på Solberga handelsplats

Uthyrning Restaungkedjan Brödernas öppnar restaurang hos Kilenkrysset på Solberga handelsplats i Strängnäs.
Publicerad den 7 Februari 2022

Restaurangkedjan Brödernas blir ny hyresgäst i Kilenkryssets redan befintliga restaurangfastighet ute vid Solberga handelsplats. Fastigheten har en yta på totalt 192 kvadratmeter med tillhörande uteplats samt kundparkering. Fastigheten är byggd 2014 och har sedan dess haft en och samma aktör verksam i lokalen, dock med olika franchisetagare.

Tillträde till lokalen samt diverse kundanpassningar kommer att ske under mars månad och tanken är att man redan i april ska kunna öppna upp för restauranggäster. Verksamheten kommer att ha omkring 10 anställda och man har redan nu påbörjat rekryteringsprocessen.
– Vi har kollat på detta alternativ länge och nu har vi efter ett proffsigt bemötande utav Kilenkrysset slagit till. Vi tror stenhårt på Strängnäs, det är en bra kommun med invånare som passar väl in på vår kundgrupp. Att hitta en fastighet med den här placeringen känns riktigt lyckat, vi kommer kunna nå både Strängnäsborna samt vägtrafikanterna. Något som vi vet av erfarenhet är strategiskt rätt. Vi ser fram emot att få bjuda Strängnäsborna på en genuin restaurangupplevelse! säger Joakim Wiklander, vd för Brödernas.
– Konceptet som restaurangkedjan Brödernas erbjuder är något som vi tror kommer ge både Strängnäs och vår handelsplats ytterligare ett lyft. Att dom dessutom visat en väldigt stark drivkraft och engagemang till att få denna hyresaffär att gå igenom är något som vi på Kilenkrysset värdesätter hos en blivande hyresgäst. Nu väntar vi bara på öppnandet så vi Strängnäsbor får chansen att äta en grym burgare framöver, säger Pelle Heikman förvaltningschef på Kilenkrysset.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige