Image

Brinova rekryterar för etablering i Eslöv

Bolag Brinova har anställt Carina Sjöholm som enhetschef till bolagets förvaltningsenhet i Eslöv.
Publicerad den 27 Mars 2017

Brinova har i dag cirka 460 lägenheter och 10 000 kvadratmeter lokaler i Eslöv, samt pågående projekt om uppförande av 40 lägenheter. Det samlade fastighetsvärdet i Eslöv är cirka 750 miljoner kronor. Som ett led i att etablera enhetskontor i Eslöv, har Brinova anställt Carina Sjöholm. Carina har en gedigen erfarenhet inom bostadsförvaltning med 25 års erfarenhet inom det kommunala bostadsbolaget i Eslöv (EBO) där hon arbetat som marknadschef.

– Vi är mycket glada att Carina blir en del av Brinova teamet och hon blir en viktig komponent i den fortsatta utvecklingen av Eslöv, säger Per Johansson, vd för Brinova.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige