Image

Brinova hyr ut i Kista

Uthyrning Brinova hyr ut 5 500 kvadratmeter till e-handelsföretaget Footway Group AB i fastigheten Vanda 1 i Kista.
Publicerad den 24 April 2012
Annons
Image
Daniel Mühlbach på Footway Group och Gustaf Hermelin på Brinova. Bild: Brinova. Bild: Brinova
Daniel Mühlbach på Footway Group och Gustaf Hermelin på Brinova. Bild: Brinova.

Avtalet löper på fyra år. Lokalerna avser både lager och kontor och kommer att fungera som en e-handelsanläggning. Avtalet tecknas inom Brinovas affärsområde Logistik.
- Det är spännande med utvecklingen inom e-handel där både lagerlogistik och avancerad IT-logistik måste fungera perfekt. Med Footway i vår fastighet optimeras möjligheterna för utveckling av ett e-handelskluster där samordningsvinster kan genereras. Logistikpositionen intill Europavägarna E4/E18 är perfekt, säger Brinovas vd Gustaf Hermelin.
- Logistiken är extremt viktig för oss. Lokalen möjliggör att kontorsplatser och arbetsplatser i lagret kan integreras på samma ställe. Dess lokalisering mellan logistikhubbar och Arlanda gör även att vi kan uppfylla vårt kundlöfte med snabba leveranser. Jag ser detta som starten på en mycket spännande tid för hela företaget, den bygger identitet och självförtroende för framtiden. Vi räknar med att inom två år erbjuda över 20 000 olika skomodeller direkt från lagret, säger Daniel Mühlbach på Footway Group AB.

Ämnen

Brinova på Branschguiden

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning.
Ett starkt kassaflöde medger möjliggör en fortsatt utveckling av verksamheten.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-l...

Läs mer om Brinova på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY