Image
Per Johansson.
Per Johansson. Bild: Brinova

Brinova förtätar på olika orter utanför Karlskrona

Bygg/Arkitektur Brinova har tagit fram ett koncept med Eksjöhus och uppför 57 attraktiva bostadslägenheter med hög standard inom befintliga fastigheter i orterna Rödeby, Nättraby och Jämjö strax utanför Karlskrona.
Publicerad den 15 April 2020

På fastigheterna finns redan idag bostäder och LSS-boende. Intill dessa planerar Brinova att uppföra de nya byggnaderna. I alla orter finns en stor efterfrågan av hyresrätter och därför väljer Brinova att utnyttja sina byggrätter inom fastigheterna.

Lägenheterna som uppförs är moderna bostäder som är anpassade efter livets alla skeden, med öppna planlösningar och med tillgång till uteplats och gemensamma grönytor. Byggnaderna uppförs i trä och är energieffektiva. På samtliga byggnader läggs solpaneler, och möjlighet för elbilsladdning erbjuds alla boende.

Lägenheterna börjar byggas under 2020 med en första planerad inflyttning under Q4 2020.

Vd Per Johansson kommenterar:
– Vi är stolta att i samarbete med Eksjöhus bygga miljövänliga lägenheter, med hög standard. Vi gör det på ett lönsamt sätt, via förtätning av fastigheter vi redan äger, och med vår effektiva projektutvecklingsorganisation.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Brinova på Branschguiden

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning.
Ett starkt kassaflöde medger möjliggör en fortsatt utveckling av verksamheten.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-l...

Läs mer om Brinova på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige