Image
Julia Nilsson.
Julia Nilsson. Bild: Brick Advokat

Brick fortsätter förstärka från Cederquist

Bolag Brick Advokat rekryterar Julia Nilsson.
Publicerad den 20 Oktober 2020

Brick Advokat knyter Julia Nilsson, tidigare advokat på Cederquist, till byrån. Julia Nilsson är en uppskattad rådgivare med lång erfarenhet av fastighetsrätt, fastighetsutveckling och fastighetstransaktioner.
– Vi är så glada över att Julia valt att komma till oss. Julia är en otroligt skicklig jurist som är mycket uppskattad av både klienter och kollegor. Med Julia hos oss på Brick Advokat kan vi ytterligare stärka och utöka vårt erbjudande, berättar Louise Bjärgård, partner i Brick Advokat.
– Brick Advokat är en byrå som ligger helt rätt i tiden och det känns otroligt roligt att få ansluta till teamet och få delta i Bricks Advokats fortsatta utveckling, säger Julia Nilsson.

Julia Nilsson tillträdde tidigare i oktober.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Heimstaden växa i Örebro

Bolag Heimstaden sätter ner en ny nål på sin Sverigekarta. När man nu äntrar Örebro berättar Kent Persson, samhällspolitisk chef på Heimstaden, om stadens utveckling och om bolagets tillväxtplaner i Örebro.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY