Image

Bredare Tenzing på Expo Real som ett team

Expo Real Tenzings deltagande på Expo Real brukar vara lika med Tom Lindahl och Erika Olséns närvaro på mässan. Men i år ser det för första gången annorlunda ut.
Publicerad den 5 Oktober 2011
Tenzing har ett bredare team än vanligt på Expo Real. Bild: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Tenzing har ett bredare team än vanligt på Expo Real. Bild: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg

Den som har varit på Expo Real någon gång under de senaste tre-fyra åren har kunnat vänja sig vid att se Tom Lindahl och Erika Olsén i mässhallarna avverkandes möte efter möte efter möte.

Men i år ser det annorlunda ut; duon är utbytt och förstärkt med ett starkt nordiskt team bestående av Tenzing från Sverige, Finland och Arctic Securities, samarbetspartnern från Norge som man träffade så sent som i somras.

- Det har från början varit en ambition för oss på Tenzing att bli en nordisk konsult och målsättningen är att bli den mest ansedda rådgivaren på varje nordisk marknad. Därför känns det jättekul att vi nu är på Expo Real som ett nordiskt team för första gången, säger Erika Olsén.

Och den som ser team Tenzing på Expo Real de nästkommande åren kan räkna med att de då är ännu bredare.

- Om ett par år kommer vi att ha öppnat kontor i Köpenhamn, säger Erika Olsén.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige