Image
Bild: Bovieran

Börsbolag köper halva Bovieran

Bolag Balder har köpt 50 procent av aktierna i Bovieran AB. Resterande 50 procent ägs av Mellberg Förvaltning AB. Genom affären stärks Bovierans kapitalbas, vilket möjliggör en snabbare byggtakt, då efterfrågan markant ökar.
Publicerad den 9 November 2011
Bild: Bovieran
Bovieran. Bilder: Bovieran. Bild: Bovieran
Bovieran. Bilder: Bovieran.

I Partille och Örebro finns redan färdiga och inflyttade Boviera-anläggningar. Byggnation pågår för närvarade i Västerås, Varberg och Nyköping. Sedan står ytterligare 18 kommuner på tur.

Boendekonceptet Bovierans idé är trygga och bekväma lågenergibostäder samlade runt en 1 600 kvadratmeter stor, gemensam inglasad vinterträdgård. Det är ett boende med rika möjligheter till social gemenskap. Året runt kan de boende vistas i en behagligt tempererad utemiljö med boulebana, palmer, olivträd och annan grönska.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige