Image
Caroline Arehult, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Biljana Pehrsson - fem börs-vd:ar som kommer till Grand Hotel och Fastighetskvinnan den 4 september.
Caroline Arehult, Anette Frumerie, Eva Landén, Ulrika Hallengren och Biljana Pehrsson - fem börs-vd:ar som kommer till Grand Hotel och Fastighetskvinnan den 4 september.

Börs-vd:arna om branschläget: Logistik, samhällsfastigheter, kontor och bostadsutveckling

Fastighetskvinnan Fem kvinnliga börs-vd:ar är på plats på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 4 september för att diskutera läget och framtiden för fastighetsbranschen.
Publicerad den 26 Juni 2019

Seminariet Fastighetskvinnan är ett heldagsseminarium med fokus på fastighetssektorn. Seminariet profileras som "Branschens främsta inspirationsseminarium".

Du anmäler dig till seminariet här. Fram till och med nästa fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

Börs-vd-punkten är av tradition en av de mest uppskattade punkterna och ett stående inslag sedan Fastighetskvinnan startade år 2014. I år går punkten till enligt följande: Först intervjuas vd:arna om läget på sina respektive segment:

# Samhällsfastigheter – Caroline Arehult, Hemfosa.
# Bostadsutveckling – Anette Frumerie, Besqab.
# Logistik – Eva Landén, Corem.
# Kommersiella fastigheter i Öresund – Ulrika Hallengren, Wihlborgs.
# Kommersiella fastigheter i svenska tillväxtstäder – Biljana Pehrsson, Kungsleden.

Detta följs av ett panelsamtal om branschens allmänna utmaningar på längre sikt, som kompetensförsörjning, digitalisering, stadsutveckling och så vidare.

Du ser hela det preliminära programmet för Fastighetskvinnan här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY