Image
Amanda Welander analyserar fastighetsmarknaden på seminariet Fastighetskvinnan den 4 september.
Amanda Welander analyserar fastighetsmarknaden på seminariet Fastighetskvinnan den 4 september. Bild: CBRE

Fastighetskvinnan: Analys av den svenska fastighetsmarknaden

Fastighetskvinnan Låga räntor, stigande kontorshyror, bostadsbrist och underskott i bostadsefterfrågan på en gång, handeln i ett paradigmskifte som gynnar logistiksektorn. Den svenska fastighetsbranschen befinner sig i ett mycket intressant skede – missa inte Amanda Welanders marknadsanalys på seminariet Fastighetskvinnan den 4 september. Anmäl er redan i dag – i morgon löper Boka Tidigt-erbjudandet ut.
Publicerad den 4 Juli 2019

Amanda Welander, Head of Research på CBRE, analyserar skeendena och trenderna på den svenska fastighetsmarknaden på Grand Hotel i Stockholm den 4 september.

Du anmäler dig till seminariet här. Fram till i morgon fredag kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

Seminariet Fastighetskvinnan är ett heldagsseminarium om den svenska fastighetsmarknaden. Unikt för det här seminariet är att nästan alla talarna är kvinnor – män medverkar endast när det diskuteras jämställdhets- och mångfaldsfrågor.

Bland de övriga talarna märks bland andra de fem börs-vd:arna Biljana Pehrsson, Kungsleden, Eva Landén, Corem, Anette Frumerie, Besqab, Caroline Arehult, Hemfosa och Ulrika Hallengren Wihlborgs, Swedbanks chefekonom Anna Breman och Swecos koncernchef Åsa Bergman som tidigare i år utsågs till Näringslivets mäktigaste kvinna.

Programmet för dagen hittar du här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige