Image
Karolin Forsling, Lisa Farrar och Rahel Belatchew – missa inte deras panelsamtal på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 4 september.
Karolin Forsling, Lisa Farrar och Rahel Belatchew – missa inte deras panelsamtal på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 4 september.

Fastighetskvinnan: Visionärerna – helt utan ramar

Fastighetskvinnan På Fastighetskvinnan den 4 september hålls en punkt med de hittills lösaste ramarna i Fastighetssveriges åttaåriga seminariehistoria: Idén är att vi sätter de mest nytänkande hjärnorna vi känner till i varsin fåtölj, trycker på Play – och så får vi se vad som händer. Anmäl dig till seminariet med en gång – nu på fredag är sista dagen för vårt Boka Tidigt-erbjudande.
Publicerad den 2 Juli 2019

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 4 september. Du anmäler dig till seminariet här. Fram till nu på fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

Ambitionen med Fastighetskvinnan är att det ska vara branschens mest inspirerande seminarium. Samtidigt ska det ge dig bra koll på det mesta av det viktigaste som händer i branschen just nu.

En av inspirationspunkterna är ett panelsamtal med tre av de skarpaste nytänkarna, om … ja, vi får se var vi hamnar...

De tre är:

# Karolin Forsling, orädd och färgstark, driver numera det egna bolaget Forsling United. Var tidigare stadsutvecklingschef på AMF Fastigheter och är hjärnan bakom nydanande projekt som Sickla Köpkvarter, Mood Stockholm och Urban Escape.

# Lisa Farrar, CDO på Nordic Choice Hotels och vd för Choices digitala dotterbolag Eberry. Som ny CDO på Choice gick hon in på ett möte med sin chef Petter Stordalen och förklarade att hon behövde 100 miljoner för att utveckla bolagets app. Mötet slutade med att hon fick en budget på 250 miljoner för att genomföra Choices digitala resa, som anses vara ledande i branschen. Lisa Farrar har bland annat utsetts till en av Europas främsta ledare inom turism- och resebranschen.

# Rahel Belatchew, Belatchew Arkitekters grundare och en av arkitektur-Sveriges verkliga visionärer. Ligger, genom Belatchew Labs bakom experimentella projekt som Strawscraper, en hårig skyskrapa som även fungerar som ett urbant kraftverk, Sthlm Loop, en katalysator för 100 000 nya invånare och InsectCity, som syftar till att göra Stockholm självförsörjande på protein. Hon har utsetts till Årets arkitekt och vunnit bland annat Architectural Review MIPIM Future Project Award och Smart Living Challenge.

I nuläget vet vi alltså inte så mycket vad den här panelen kommer att avhandla, men vi är övertygade om att de, tillsammans med moderator Ellinor Persson, kommer att bjuda på en underhållande, tankeväckande och inspirerande halvtimme.

Bland dagens övriga talare märks bland andra Swedbanks Anna Breman, Kungsledens Biljana Pehrsson, Hemfosas Caroline Arehult, Swecos vd Åsa Bergman, nyligen utsedd till Näringslivets mäktigaste kvinna, WSP:s Maria Pleiborn – och många fler. Du ser hela programmet här!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige