Image
Karolin Forsling, Lisa Farrar och Rahel Belatchew – missa inte deras panelsamtal på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 4 september.
Karolin Forsling, Lisa Farrar och Rahel Belatchew – missa inte deras panelsamtal på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 4 september.

Fastighetskvinnan: Visionärerna – helt utan ramar

Fastighetskvinnan På Fastighetskvinnan den 4 september hålls en punkt med de hittills lösaste ramarna i Fastighetssveriges åttaåriga seminariehistoria: Idén är att vi sätter de mest nytänkande hjärnorna vi känner till i varsin fåtölj, trycker på Play – och så får vi se vad som händer. Anmäl dig till seminariet med en gång – nu på fredag är sista dagen för vårt Boka Tidigt-erbjudande.
Publicerad den 2 Juli 2019

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 4 september. Du anmäler dig till seminariet här. Fram till nu på fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

Ambitionen med Fastighetskvinnan är att det ska vara branschens mest inspirerande seminarium. Samtidigt ska det ge dig bra koll på det mesta av det viktigaste som händer i branschen just nu.

En av inspirationspunkterna är ett panelsamtal med tre av de skarpaste nytänkarna, om … ja, vi får se var vi hamnar...

De tre är:

# Karolin Forsling, orädd och färgstark, driver numera det egna bolaget Forsling United. Var tidigare stadsutvecklingschef på AMF Fastigheter och är hjärnan bakom nydanande projekt som Sickla Köpkvarter, Mood Stockholm och Urban Escape.

# Lisa Farrar, CDO på Nordic Choice Hotels och vd för Choices digitala dotterbolag Eberry. Som ny CDO på Choice gick hon in på ett möte med sin chef Petter Stordalen och förklarade att hon behövde 100 miljoner för att utveckla bolagets app. Mötet slutade med att hon fick en budget på 250 miljoner för att genomföra Choices digitala resa, som anses vara ledande i branschen. Lisa Farrar har bland annat utsetts till en av Europas främsta ledare inom turism- och resebranschen.

# Rahel Belatchew, Belatchew Arkitekters grundare och en av arkitektur-Sveriges verkliga visionärer. Ligger, genom Belatchew Labs bakom experimentella projekt som Strawscraper, en hårig skyskrapa som även fungerar som ett urbant kraftverk, Sthlm Loop, en katalysator för 100 000 nya invånare och InsectCity, som syftar till att göra Stockholm självförsörjande på protein. Hon har utsetts till Årets arkitekt och vunnit bland annat Architectural Review MIPIM Future Project Award och Smart Living Challenge.

I nuläget vet vi alltså inte så mycket vad den här panelen kommer att avhandla, men vi är övertygade om att de, tillsammans med moderator Ellinor Persson, kommer att bjuda på en underhållande, tankeväckande och inspirerande halvtimme.

Bland dagens övriga talare märks bland andra Swedbanks Anna Breman, Kungsledens Biljana Pehrsson, Hemfosas Caroline Arehult, Swecos vd Åsa Bergman, nyligen utsedd till Näringslivets mäktigaste kvinna, WSP:s Maria Pleiborn – och många fler. Du ser hela programmet här!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2020

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 14 oktober, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
Enligt besked från Polismyndigheten är Fastighetskvinnan inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att nu boka din plats!
Föredrar du att inte närvara fysiskt på Fastighetskvinnan kan du följa dagen från din dator/mobil/läsplatta då vi kommer att live-streama hela dagen. Du kommer också att kunna ställa frågor till talarna via Menti-systemet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Du kan läsa om förra årets seminarium här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:Partners: 

  

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY