Image
Botkyrkabyggens vd Chris Österlund kommer till seminariet Fastighetskvinnan den 4 september.
Botkyrkabyggens vd Chris Österlund kommer till seminariet Fastighetskvinnan den 4 september. Bild: Botkyrkabyggen

Fastighetskvinnan – Profilen: Chris Österlund

Fastighetskvinnan Botkyrkabyggens vd Chris Österlund har uppmärksammats för sitt arbete med social hållbarhet och ökad jämställdhet, inte minst med fokus på kvinnor med utländsk härkomst. Missa inte Chris Österlund på Grand Hotel i Stockholm nästa onsdag.
Publicerad den 26 Augusti 2019

Botkyrkabyggen avgav vid årsskiftet ett antal nyårslöften: En storsatsning på trygghet, bland annat genom ökad bevakning och krafttag mot olovlig andrahandsuthyrning. Det långsiktiga målet är att Fittja, Alby och Norsborg ska kunna strykas från Polisens lista över särskilt utsatta områden år 2025. På seminariet Fastighetskvinnan berättar Chris Österlund om sin syn på hur man med aktiv fastighetsförvaltning och samarbete med andra aktörer kan vända negativa spiraler.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 4 september. Du anmäler dig till seminariet här senast nu på torsdag.

Fastighetskvinnan är ett heldagsseminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden. Unikt för seminariet är att cirka 90 procent av talarna är kvinnor. Bland talarna återfinns bland andra Swedbanks Anna Breman, Hemfosas Caroline Arehult, Choices Lisa Farrar, konsulten Karolin Forsling, arkitekten Rahel Belatchew, Kungsledens Biljana Pehrsson och Swecos Åsa Bergman, nyligen utsedd till Näringslivets mäktigaste kvinna.

Du ser hela programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige