Image
Anna Breman analyserar makroläget på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 4 september.
Anna Breman analyserar makroläget på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 4 september. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider/Swedbank

Fastighetskvinnan: Anna Breman analyserar makroläget

Fastighetskvinnan Swedbanks chefekonom Anna Breman analyserar det makroekonomiska läget på Grand Hotel i Stockholm den 4 september.
Publicerad den 17 Juni 2019

Seminariet Fastighetskvinnan är ett heldagsseminarium med fokus på den kommersiella fastighetsmarknaden.

Dagen inleds med en analys av det makroekonomiska läget, signerad Swedbanks chefekonom Anna Breman. I skuggan av handelskrig, Brexit, Kinaoro och presidentliga utspel på Twitter är det bra att sovra i det internationella bruset. Vad påverkar den svenska ekonomin och hur påverkas den svenska fastighetsmarknaden? Hur ser ränteutvecklingen ut? Missa inte Anna Bremans analys på Grand Hotel i Stockholm den 4 september.

Just nu kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre! Du anmäler dig här och du ser programmet växa fram här.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar seminariet. Akademiska Hus, Stenvalvet, Citycon, Forsen, Fasticon, Arcona och Modexa är klara partnerföretag så här långt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige