Image

Besqab anställer ny kommunikationschef

Karriär Besqab har anställt Charlotte Näsström Morén som ny kommunikationschef.
Publicerad den 13 December 2016
Charlotte Näsström Morén. Bild: Besqab
Charlotte Näsström Morén.

Charlotte Näsström Morén har gedigen erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete, pressansvar och IR-kommunikation och blir i samband med sin nya tjänst också medlem i Besqabs koncernledning. Hon kommer närmast som informations- och presschef på Attento.

– Vi är mycket glada över att välkomna Charlotte till Besqab i rollen som kommunikationschef. Hon passar väl in i vårt team och kommer aktivt att delta i arbetet med att utveckla företagets strategiska kommunikation och PR, säger Anette Frumerie, vd för Besqab.

– Jag ser fram emot att bli en del av Besqabs goda anda och att jobba med både extern och intern kommunikation i det expansiva skede som företaget befinner sig i just nu, säger Charlotte Näsström Morén, som tillträder tjänsten den 1 mars 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY