Image

Besqab rekryterar affärsutvecklare

Karriär Besqab har anställt Charlotte Högberg som ny affärsutvecklare för vårdfastigheter. Hon kommer närmast från Colliers International.
Publicerad den 25 Oktober 2016
Charlotte Högberg. Bild: Besqab
Charlotte Högberg.

Charlotte Högberg, som i grunden är lantmätare från KTH, har bred branscherfarenhet och kommer närmast från Colliers International.

– Vi är mycket glada över att välkomna Charlotte Högberg till Besqab i rollen som affärsutvecklare för vårdfastigheter. Hon passar väl in i vårt team och kommer aktivt att delta i arbetet med företagets utveckling och tillväxt, säger Bo Björfors, chef för fastighetsutveckling.

– Det känns jättekul att få vara en del av Besqab i detta expansiva skede när företaget ska öka antalet projekt inom vårdfastigheter, säger Charlotte Högberg.

Besqab har för närvarande ett projekt i förvaltning, Silverpark i Täby. Två vårdprojekt är i uppstartsskedet; ett i Nacka och ett i Spånga. I Riddersvik är ytterligare ett projekt planerat där detaljplanearbetet pågår för närvarande och Besqabs ambition är att fortsätta fylla på portföljen med nya markförvärv.

Charlotte tillträder tjänsten den 16 januari 2017.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY