Image

Bengt Wedin till Bryggan

Karriär Bryggan Fastighetsekonomi i Stockholm har knutit till sig Bengt Wedin som senior fastighetsekonom från och med december.
Publicerad den 4 December 2013
Bengt Wedin. Bild: Bryggan
Bengt Wedin.

Bengt Wedin har tidigare arbetat för Ljungquist Fastighetsvärderingar och NAI Svefa. Han har även medverkat i utvecklandet av Datscha. Närmast kommer han från konsultverksamhet inom Navet.

- Rekryteringen av Bengt är ett led i Bryggans inriktning på medarbetare med lång och gedigen erfarenhet inom den fastighetsekonomiska disciplinen, säger Bryggans vd Lars Fröjd.

Bryggan har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun. Knutna till kontoren är totalt 23 konsulter med fastighetsrelaterade specialistkunskaper inom ekonomi, teknik och juridik.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige