Image

Beijer öppnar butik på Lidingö

Uthyrning Beijer Byggmaterial öppnar i dag ett nytt byggvaruhus på Lidingö. Varuhuset är cirka 4 500 kvadratmeter stort inklusive lager och drive-in.
Publicerad den 30 November 2015
Annons
Image

Beijer Lidingö kommer erbjuda byggrådgivning, utställningar av bland annat kök/bad, trä- och byggprodukter för den professionella byggaren och den kräsne hemmasnickaren.

2014 påbörjades bygget av nya Beijer Lidingö. Varuhuset bemannas av 19 anställda och den nya moderna anläggningen kommer besökas av kunder främst från Lidingö, Stockholms norra förorter, samt innerstaden i form av Östermalm och Vasastan. Antalet besökande kunder per dag beräknas till ca 400 stycken. Idag består den största kundgruppen av lokala proffsbyggare med lokal förankring, med det nya varuhuset hoppas Beijer även attrahera fler konsumentkunder.

Beijer Byggmaterial och Lidingö har en historia som går långt tillbaka i tiden. Sedan 1991 är Beijer etablerade på ön och brädgården ligger på samma plats där det ursprungliga sågverket bedrev sin verksamhet i slutet av 1800-talet. Men nu är det alltså nya moderna lokaler som gäller.

– Beijer Byggmaterial växer så det knakar över hela Sverige och på Lidingö är det inget undantag. Vi har länge sökt efter en ny lokal och är därför enormt glada att välkomna nya och gamla kunder till ett nytt, modernt varuhus som är anpassat efter dagens och morgondagens behov, säger Jens Karlsten, filialchef Beijer Byggmaterial Lidingö.

– Eftersom vi funnits på Lidingö under så pass lång tid vet vi vad våra kunder efterfrågar. Det har varit extremt positivt att kunna utforma varuhuset helt efter våra kunders önskemål, fortsätter Jens Karlsten.

Beijer Lidingö kommer erbjuda de senaste koncepten från Beijer Byggmaterial inklusive byggrådgivning, trä- och byggprodukter för den professionella byggaren och den kräsne hemmasnickraren. Med cirka 7000 lagerhållna artiklar med fokus på arbetskläder, färg, interiör och plattsättning kommer byggare i alla former och faser av sitt projekt att hitta passande produkter.

Totalt har Beijer 12st varuhus i Stockholmsregionen. I Sverige totalt finns 72st varuhus från Kiruna i norr till Malmö i söder.


Beijer Byggmaterial Lidingö – korta fakta
· Adress: Stockbyvägen 5, Lidingö
· Varuhus: 1150 kvm butik (gamla butiken; 130 kvm)
· Lager: ca 3000 kvm lager inklusive drive-in
· Beräknat antal besökare per dag: ca 400 st
· Kundparkering: 40 st
· Antal anställda: 19st
· Stort sortiment med cirka 7000 lagerhållna produkter.
· Utökat sortiment av arbetskläder, färg, interiör- samt plattsättningsprodukter
· Geografiskt upptagningsområde: Lidingö, Stockholms norra förorter, Östermalm, Vasastan
· Största kundgrupp: lokala byggare med stark lokal förankring samt hemmasnickrare
· Beijer etablerade på Lidingö sedan 1991
· Beijer i Stockholmsregionen; 12st varuhus Järfälla, Norrtälje, Arlandastad, Uppsala, Hässelby, Grisslehamn, Östhammar, Häggvik, Södertälje, Lissma, Tumba samt Lidingö.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY