Image

Beijer öppnar i Lund

Bygg/Arkitektur Byggnationen av den nya anläggningen inleddes i början av 2016, och i slutet av mars är det dags för öppning.
Publicerad den 21 Mars 2017
Beijers nya anläggning i Lund. Bild: Beijer Byggmaterial
Beijers nya anläggning i Lund.

Anläggningen rymmer Beijers fulla sortiment med tillhörande logistik- och byggtjänster, inklusive sågverkstad.

Beijer Byggmaterial finns redan i Lund sedan ett antal år tillbaka, men har under en tid letat efter möjligheter att utöka verksamheten. Adressen för det nya Beijervaruhuset är Hasslandavägen 3. Den gamla butiken kommer att flytta till och bedriva verksamhet från Hasslandavägen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY