Image

Basale får förvaltningsuppdrag i Norrköping

Bolag Basale har fått i uppdrag att förvalta Invescos senast förvärvade fastighet i Norrköping. Fastigheten omfattar cirka 48 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta och är uthyrd till Stadium.
Publicerad den 17 Augusti 2012

Fastigheten har nyligen genomgått en större utbyggnad.

- Vi är glada att ha fått det här förtroendet och möjligheten att visa att Basale även i Sverige är ett starkt alternativ för internationella investerare. I Norge förvaltar vi fastigheter åt ett flertal utomnordiska aktörer men för Basales svenska verksamhet är detta ett nytt kundsegment, säger Christian Thorén affärsutvecklingschef på Basale.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige