Image

Basale får uppdrag av Lärarförbundet

Bolag Lärarförbundet har gett Basale i uppdrag att förvalta förbundets fastighetsbestånd i Stockholm. Uppdraget avser totalförvaltning och fastighetsdrift av cirka 40 000 kvadratmeter kontors-, och bostadsfastigheter i Stockholms innerstad.
Publicerad den 5 Juni 2013
Basale, med vd Ulf Attebrant, får förvaltningsuppdrag av Lärarförbundet. Bild: Basale
Basale, med vd Ulf Attebrant, får förvaltningsuppdrag av Lärarförbundet.

Uppdraget övertas i september 2013.

- Vi har gjort en gedigen genomgång av fastigheterna och konstaterat att Basale kan tillföra mervärden i förvaltningen som kommer både Lärarförbundet och hyresgästerna tillgodo. Vårt projektteam kommer också att inleda ett antal större projekt i flera av fastigheterna. Det här är ett uppdrag där vi redan från början ser att vi kan göra stor nytta, säger Ulf Attebrant, vd för Basale Sverige.

- Vi är mycket nöjda med upphandlingen och det stora intresse som förvaltningsbolagen har visat. Slutligen valde vi Basale, som visat på god kunskap och ett genuint intresse för våra fastigheter. Vi ser fram emot ett långt och gott samarbete, säger Lärarförbundets CFO Håkan André.

Upphandlingen sköttes i samarbete med Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige