Image

Basale får uppdrag av Lärarförbundet

Bolag Lärarförbundet har gett Basale i uppdrag att förvalta förbundets fastighetsbestånd i Stockholm. Uppdraget avser totalförvaltning och fastighetsdrift av cirka 40 000 kvadratmeter kontors-, och bostadsfastigheter i Stockholms innerstad.
Publicerad den 5 Juni 2013
Basale, med vd Ulf Attebrant, får förvaltningsuppdrag av Lärarförbundet. Bild: Basale
Basale, med vd Ulf Attebrant, får förvaltningsuppdrag av Lärarförbundet.

Uppdraget övertas i september 2013.

- Vi har gjort en gedigen genomgång av fastigheterna och konstaterat att Basale kan tillföra mervärden i förvaltningen som kommer både Lärarförbundet och hyresgästerna tillgodo. Vårt projektteam kommer också att inleda ett antal större projekt i flera av fastigheterna. Det här är ett uppdrag där vi redan från början ser att vi kan göra stor nytta, säger Ulf Attebrant, vd för Basale Sverige.

- Vi är mycket nöjda med upphandlingen och det stora intresse som förvaltningsbolagen har visat. Slutligen valde vi Basale, som visat på god kunskap och ett genuint intresse för våra fastigheter. Vi ser fram emot ett långt och gott samarbete, säger Lärarförbundets CFO Håkan André.

Upphandlingen sköttes i samarbete med Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige