Image
Backaheden tecknar nya hyresavtal med Region Halland.
Backaheden tecknar nya hyresavtal med Region Halland. Bild: Istock

Backaheden tecknar nya hyresavtal med Region Halland

Uthyrning Backaheden har tecknat två nya tioåriga hyresavtal om totalt 1 142 kvadratmeter med Region Halland.
Publicerad den 28 Oktober 2023

Hyresavtalen omfattar 744 kvadratmeter för barn- och ungdomspsykiatrin respektive 398 kvadratmeter för vuxenpsykiatrin.

Backaheden kommer att modernisera och anpassa ytorna för Region Hallands verksamheter. Uthyrningen innebär att fastigheten Hede 3:122 i Kungsbacka, vars sammanlagda yta omfattar sammanlagt drygt 45 500 kvadratmeter, därmed är fullt uthyrd.

– Vi är väldigt glada över att Region Halland väljer att utöka sina lokaler hos oss och att vi tillsammans hittat en lösning som innebär att de långsiktigt valt att bedriva sin verksamhet i vår fastighet. De nya hyresavtalen ligger helt i linje med vår affärsmodell med långa hyresavtal med stabila motparter och utgör den sista pusselbiten i arbetet med att förädla fastigheten och få den fullt uthyrd, kommenterar Johan Åskogh, vd för Backaheden Fastighets AB.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige