Image

Atrium Ljungberg hyr ut i Sickla

Uthyrning Atrium Ljungberg har under mars hyrt ut närmare 2 000 kvadratmeter kontorsyta i Luftverkstaden, Sickla till designföretaget Howl Design Studio och installationskonsulten TQI.
Publicerad den 9 April 2015

Howl Design Studio flyttar från Södermalm och TQI från Nacka Strand.

Inflyttningarna i Sickla sker under sommaren.

Luftverkstaden i Sickla, en industribyggnad med anor från 1930-talet, är idag påbyggd och ombyggd till moderna kontor med generösa takhöjder och tydlig industrikaraktär. Här finns hyresgäster som Swedbank, PQR, 24Solutions och Twilfits huvudkontor.

- Sickla är ett mycket bra område att etablera sig i, både för de fina och verksamhetsanpassade lokalerna och för de goda kommunikationerna, säger Kenneth Thunvall, vd för TQI.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige