Image
Astar hyr mer av Diös.
Astar hyr mer av Diös. Bild: Diös

Astar hyr ännu mer i centrala Borlänge

Uthyrning I början av sommaren utökar vuxenutbildningsföretaget Astar sina ytor i Diös lokaler i centrala Borlänge. En ökad efterfrågan av företagets utbildningar bidrar till att de nu expanderar. Nu ska deras nya lokaler utvecklas för att stå färdiga för inflyttning i början av juni.
Publicerad den 16 Mars 2020

Astar ingår i Thorengruppen och har sitt säte i Umeå. Företaget bedriver utbildning inom flera sektorer både riktade till privat och offentlig marknad inom yrkesområden som handel och administration, restaurang och livsmedel, el och energi, hotell och turism och industriteknik. Förutom företags- och vuxenutbildning finns över 20 gymnasieskolor inom koncernen samt förskolor och grundskolor.
– Vi är glada över att vi, tillsammans med Astar, har hittat nya förutsättningar för dem att fortsätta växa. Astar är uppskattade hyresgäster till oss i Borlänge och många andra städer så det är såklart extra roligt att de vill fortsätta växa tillsammans med oss, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.
– Vi är glada över att tillsammans med Diös ha hittat nya och fina lokaler som passar våra nya och utökade behov. Vi växer och vill vara lättillgängliga för våra medarbetare och elever för att kunna fortsätta erbjuda de bästa vuxenutbildningarna på marknaden. Vi ser fram emot öppning i början av juni, säger Biljana Savic Lundell, lokalansvarig, Astar.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige