Image

Aspelin Ramm hyr ut i Pedagogen Park

Uthyrning I oktober flyttar Bose Scandinavia – som tillverkar ljudutrustning – in i Aspelin Ramms Pedagogen Park i Mölndal. 18 000 av fastighetens 30 000 kvadratmeter är uthyrda.
Publicerad den 16 April 2014
Pedagogen Park Bild: Aspelin Ramm.
Pedagogen Park

Bose Scandinavia hyr 712 kvadratmeter.

– Just möjligheten att vara med och utforma våra nya lokaler var en viktig parameter i valet av Pedagogen Park. Det gör att vi kan skapa en riktigt bra arbetsmiljö för våra medarbetare och att vi kan bygga upp den perfekta ljudmiljön redan från grunden, säger Klas Hammarstrand, vd Bose Scandinavia.

Kristian Höglind är affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter och ansvarig för uthyrningen av lokaler i Pedagogen Park. Han är nöjd med att ytterligare en välkänd representant för en bransch nu etablerar sin verksamhet i byggnaden.

– Det känns verkligen roligt att Bose Scandinavia flyttar hit och bidrar till den mångfald av olika företag som gör Pedagogen Park till en verkligt kreativ och dynamisk plats för företagande.

Sammanlagt är nu cirka 18 000 kvadratmeter av totalt 30 000 kvadratmeter lokalyta uthyrda i Pedagogen Park.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige