Image

Asp klättrar och blir medlem i JM:s koncernledning

Karriär Martin Asp, i dag vd för Kvarnholmen Utveckling AB, som JM och KF Fastigheter samäger, blir affärsenhetschef för JM Bostad i Norge, Danmark, Finland och Belgien.
Publicerad den 8 Augusti 2011
Bild: JM

Han ersätter Sten Hamberg, som efter drygt 30 år i JM har valt att trappa ned.

Han övergår nu till en mer senior roll, för att arbeta med bland annat strategiska affärer på uppdrag av vd Johan Skoglund.

- Martin har ett stort engagemang och ett gediget kunnande från bostadsproduktion, säger Johan Skoglund, vd på JM. Han kommer att bli en tillgång för såväl koncernledning som JM:s utlandsverksamhet.

Martin Asp har arbetat på JM i 15 år, bland annat som arbetsledare, projekteringsledare och projektledare. De senaste fem åren har han arbetat som vd för Kvarnholmen Utveckling AB med ansvar att utveckla den nya stadsdelen Kvarnholmen i Nacka.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige