Image
Rutger Arnhult, vd för Corem.
Rutger Arnhult, vd för Corem. Bild: Castellum

Arnhult fyller på ytterligare i Corem

Bolag Corems vd och största ägare Rutger Arnhult har köpt på sig mer aktier i bolaget.
Publicerad den 15 Augusti 2023

Rutger Arnhult har via sitt bolag M2 Asset Management den 9 och 11 augusti köpt totalt 179 498 B-aktier. Den totala köpesumman uppgår till nästan 1,3 miljoner kronor med ett genomsnittspris på 7,19 kronor per aktie, det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Rutger Arnhult är Corems överlägset största ägare med 36,97 procent av kapitalet och 37,45 procent av rösterna.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige