Image

Areim värvar Erika Olsén

Bolag Castellums tidigare CIO rekryteras till Areim. Erika Olsén ska arbeta med nya affärer och affärsutveckling. Samtidigt anställs Helena Weinz som fondmanager.
Publicerad den 27 September 2018
Erika Olsén. Bild: Castellum
Erika Olsén.

Som ett svar på den positiva tillväxten och geografiska expansionen stärker Areim upp teamet ytterligare.

Erika Olsén är en av de nyanställda och ansluter till teamet vid årsskiftet. Hon kommer från en roll som CIO på börsnoterade Castellum och var före dess partner i Tenzing, ett bolag som hon var med att bygga upp.

– Vi är väldigt glada över att få hälsa Erika välkommen till Areim. Hon är en av marknadens största talanger när det kommer till affärer och har internationell erfarenhet med ett brett nätverk. Erika har inte bara ett unikt driv utan vet också hur man bygger ett sunt bolag med humana värderingar. Den kompetensmixen och värdegrunden passar oss perfekt, säger Areims grundare Leif Andersson.

Erika Olsén kommer primärt att arbeta med nya affärer och generell affärsutveckling på Areim.

Helena Weinz är ny Fund Manager med ansvar för Areim Fond II. Hon har stor erfarenhet från fastighetsbranschen, bland annat från AMF Fastigheter, och har bred kompetens inom transaktioner, projektutveckling och finansiering.

– Helena har precis börjat sin tjänst och är redan en mycket uppskattad kollega. Hon passar utmärkt i rollen och vi är tacksamma över att ha fått med henne i vårt team. Tillsammans med våra nya medarbetare kommer vi att ta Areim till nästa nivå.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige