Image
Johan Odhnoff.
Johan Odhnoff. Bild: Angermann

Angermann expanderar sitt transaktionsteam

Bolag Rekryterar Johan Odhnoff som Director.
Publicerad den 31 Mars 2021

Johan Odhnoff har nästan 15 års erfarenhet av fastighetsbranschen och fastighetsutveckling, bland annat från Magnolia Bostad, ALM Småa, Junior Living och nu senast genom eget företag. Johans karriär inleddes som Luma i Kinnevik och med fem år inom Kinnevik-koncernen innan han bytte till fastighetsbranschen.

Johan har examina från både Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms universitet.

– Ser mycket fram emot att omsätta min erfarenhet av fastighetsaffärer och fastighetsutveckling i en rådgivande roll och hjälpa våra kunder skapa framgångsrika affärer, säger Johan Odhnoff, Director på Angermann.

– Vi är väldigt stolta och glada att knyta Johan till vårt team på Angermann. Vi upplever ett stort tryck inom projektutveckling av bostäder och samhällsfastigheter samt efterfrågan av byggrätter och Johans bakgrund passar utmärkt för att möta våra kunders ökade efterfrågan. Det är alltid lika roligt att knyta drivna och kompetenta personer till Angermanns transaktionsteam, säger Claes Virgin, Managing Partner på Angermann.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige