Image

Anders Bodin hyr ut i Alvik

Uthyrning Anders Bodin Fastigheter hyr ut cirka 1 000 kvadratmeter på Alviks Torg till Brunkebergs Bageri och Svenskt Vatten.
Publicerad den 10 Oktober 2013

Anders Bodin Fastigheter arbetar med att utveckla och stärka Alviks Torg för att även fortsatt kunna erbjuda en hög och långsiktig standard till hyresgäster och boende i Alvik.

- Att vi nu kan välkomna Brunkebergs Bageri, med sitt höga kvalitets- och kundfokus samt Svenskt Vatten är något vi är väldigt stolta för, säger Kristina Nirvin på Anders Bodin Fastigheter.

- Vi är väldigt glada för vår hittills största etablering och ser fram emot att expandera med Anders Bodin Fastigheter som en fortsätt självklar partner, säger Heléne Johansson på Brunkebergs Bageri.

Savills har varit rådgivare vid uthyrningen till Svenskt Vatten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige