Image

AMF Fastigheter väljer Einar Mattsson för sin bostadsförvaltning

Bolag Einar Mattsson har fått uppdraget att förvalta bostäder åt AMF Fastigheter. Det gäller AMF Fastigheters bostadsbestånd i centrala Stockholm, fastigheterna Jericho 34 och Grävlingen 12. Uppdraget är ett totalförvaltningsuppdrag på tre år och omfattar cirka 5 400 kvadratmeter boarea. Starten för uppdraget är i januari 2016.
Publicerad den 25 Augusti 2015

- Vi uppfattar AMF Fastigheter som en långsiktig aktör precis som Einar Mattsson. Genom att ta hand om AMF Fastigheters bostäder som om de vore våra egna adderar vi inte bara värde till vår egen affär, utan bidrar också till en positiv utveckling för AMF Fastigheter, säger Mikael Dimadis, chef för affärsområde förvaltning, Einar Mattsson Byggnads AB.

- Einar Mattson har med stor framgång och under lång tid verkat som fastighetsförvaltare i Stockholm. Vi ser fram emot ett gott samarbete i Jericho och Grävlingen, säger Magnus Behrenfeldt, fastighetschef på AMF Fastigheter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige