Image

Amerikanskt ungdomsmärke till Sverige

Uthyrning Det amerikanska ungdomsklädmärket Hollister Co från Abercrombie & Fitch väljer Unibail-Rodamcos Täby Centrum för sin första etablering i Sverige. Butiken öppnar den 28 juli.
Publicerad den 11 Mars 2011

Abercrombie & Fitchs talesperson säger:

- Intresset för varumärket växer i takt med varje öppning av en Hollisterbutik. Som svar på den efterfrågan ökar vi Hollisters internationella etableringstakt till cirka 30-40 butiker i år. Vi är glada att detta innefattar vår första Hollisterbutik i Sverige.

Abercrombie & Fitch menar att Hollister står för heta surfare och vackra stränder; ungt, sexigt och humoristiskt, avslappant coolt.

- Det är med spännande internationella varumärken som Hollister Co, vid sidan av ett brett utbud av butiker som vi bygger framtidens Täby Centrum. En omfattande renovering och ombyggnation av Täby Centrum borgar för att besökarna även fortsättningsvis kommer att möta ett attraktivt utbud av butiker, ett modernt och inspirerande köpcentrum och en hög servicenivå, säger Lars-Åke Tollemark på Unibail-Rodamco.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige