Image

Amasten anställer förvaltningschef

Karriär Amasten har anställt Olof Johnson, närmast från Afa Fastigheter, som kommer att tillträda en nyinrättad tjänst som förvaltningschef. Han tar dessutom tar plats i ledningsgruppen.
Publicerad den 29 Juli 2014

Olof Johnson kommer närmast från Afa Fastigheter där han varit fastighetschef för bostadsportföljen.

Dessförinnan har han bland annat arbetat på Byggvesta och Aberdeen Asset Management. Han börjar sin anställning den 1 september.

- Vi är mycket glada att Olof valt att ansluta sig till oss och vara med och bygga Amasten vidare. Kraven på en sammanhållen förvaltning ökar i och med att portföljen växer och förutsätter väl fungerande och enhetliga kostnads- och förvaltningsrutiner. Olof har en gedigen erfarenhet av såväl förvaltning som personalfrågor i växande organisationer och har ett bevisat track-record i såväl entreprenörsledda som finansiella institutionella miljöer, säger David Dahlgren, vd för Amasten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De gick bäst på börsen i juli

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på vilja av de noterade fastighetsbolagen som gick bäst på börsen under juli månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY