Image

Alm utvecklar i centrala Enköping

Bygg/Arkitektur Alm Equity har tillsammans med Andersson Company och Enköping kommun genomfört ett detaljplanearbete för kvarteret Fältskäraren mitt i Enköpings stadskärna.
Publicerad den 29 Oktober 2013

I dagsläget består området av en parkering som nu skall utvecklas till ett levande kvarter med bostäder, handel och torgytor. Totalt omfattar kvarteret 8 000 kvadratmeter bostäder och 4 000 kvadratmeter handel.

Dessutom skall Enköping kommun ordna torgytor och parkeringshus.

- Vi fortsätter utveckla Enköping och ser fram emot att göra ett intressant kvarter med en bra mix av bostäder, butiker och annan service, säger Joakim Alm, vd Alm Equity.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige