Image
Charlotte Adlerton Gadd.
Charlotte Adlerton Gadd.

Alecta Fastigheter rekryterar ny affärsområdeschef i Göteborg

Karriär Alecta Fastigheter rekryterar Charlotte Adlerton Gadd som affärsområdeschef i Göteborg. Hon kommer närmast från Kungsleden.
Publicerad den 23 Maj 2022

Alecta Fastigheter har som uttalat mål att växa kraftigt de kommande åren. Inte minst i Göteborg, där ungefär en femtedel av bolagets befintliga bestånd finns idag. Charlotte Adlerton Gadd anställs som ny Affärsområdeschef Göteborg och kommer att leda arbetet med att utveckla bolagets verksamhet i staden.

– Göteborg är en oerhört spännande och attraktiv marknad som Alecta Fastigheter ser fram emot att växa på. Vi är mycket glada och stolta över att välkomna Charlotte till Alecta Fastigheter. Tillsammans med teamet kommer Charlotte med sin erfarenhet, kompetens och sitt personliga driv förädla och expandera affären i Göteborg, säger Lena Boberg, vd Alecta Fastigheter.

1 april i år tog Alecta Fastigheter hem förvaltningen och utvecklingen av de egna fastigheterna i Göteborg och under året har teamet byggts upp. Just nu pågår även omfattande uppgraderingar av kvarteret Kasernen i Rosenlund vid Hvitfeldtsplatsen och i en fastighet nära Nya Ullevi, två av bolagets större fastigheter i Göteborg.

– Jag är otroligt glad och förväntansfull inför att börja jobba med det starka team som Alecta Fastigheter har i Göteborg. Vi har en intressant tillväxtresa framför oss och jag ser fram emot att få vara med på den, säger Charlotte Adlerton Gadd.

Charlotte Adlerton Gadd kommer närmast från Kungsleden och har tidigare arbetat för Skanska och Platzer. På Kungsleden har hon haft ett övergripande ansvar för marknadsområdet Göteborg. Hon tillträder tjänsten som affärsområdeschef Göteborg på Alecta Fastigheter den 13 juni.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige