Image

Abacus utvecklar i Tyresö

Bygg/Arkitektur Abacus går in som delägare i Shell Trollbäcken i Tyresö. Projektet beräknas innehålla cirka 50-80 lägenheter och affärslokaler mot ett mindre torg.
Publicerad den 19 Mars 2014

Planuppdrag för bensinstationsfastigheten och angränsande fastigheter finns sedan tidigare och Abacus startar nu upp planarbetet på nytt. Projektet beräknas innehålla cirka 50-80 lägenheter och affärslokaler mot ett mindre torg. Projektet innebär startskottet till att omvandla denna del av Trollbäcken till en mer urban miljö och samtidigt behålla den bygemenskapskänsla som Trollbäcken har.

- Fastigheten har ett bra läge i ett av Tyresös mest attraktiva områden. Vi har länge sökt efter projekt i Tyresö och vår förhoppning är att detta projekt bara är inledningen av ett långsiktigt samarbete med Tyresö kommun och andra framstående aktörer i Tyresö, säger Josa Lundbäck, vd för Abacus.

Abacus är en del av Järntorgetkoncernen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY