Image
Corems fastighet Helgafjäll 5 i Kista.
Corems fastighet Helgafjäll 5 i Kista. Bild: Corem

6 000 kvadratmeter uthyrt i Kista

Uthyrning Corem har tecknat ett femårigt hyresavtal med det svenska teknikföretaget Mycronic avseende 6 038 kvadratmeter i fastigheten Helgafjäll 5 i Kista norr om Stockholm. Fastigheten är belägen i centrala Kista vid torget intill Kistamässan.
Publicerad den 24 Oktober 2024

Mycronic, som har sin verksamhet i Täby, norr om Stockholm, etablerar sig nu även i Kista då de omlokaliserar sin High Flex-division till området. De nya lokalerna, som kommer att inrymma kontor, lager och produktion, anpassas för att stödja verksamheten. Byggnaden får samtidigt ett exteriört lyft.
– Vi är mycket glada att få välkomna Mycronic till Corem och till Kista, där vi nu skapar förutsättningar för ett långt och gott samarbete. Mycronic blir också ett fint tillskott till den spännande blandning av verksamheter som finns på platsen, säger Rutger Arnhult, vd på Corem.

Tillträde är planerat till tredje kvartalet 2025. Newsec har agerat rådgivare till Mycronic i affären.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Inför läslovet – här är vd:arnas boktips

Sverige Sedan 2016 är den gamla höstlovet i skolan fått ny skrud som läslovet, för att främja läsning bland barn och unga under lovet. När läslovet nu står för dörren har Fastighetssverige frågat vd:arna för en rad av branschens största bolag vad de läser och vilka böcker de vill rekommendera andra. Här är vd:arnas bokrekommendationer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige