Image

380 lägenheter byggstartas i Bromma

Bygg/Arkitektur Trifam tecknar avtal med Box Bygg och påbörjar byggandet av 380 lägenheter i Bromma.
Publicerad den 20 Juni 2018
Kvarter Baltic 8, Annedal, Bromma. Bild: Trifam
Kvarter Baltic 8, Annedal, Bromma.

– Att få möjligheten att genomföra ett så här omfattande projekt är fantastiskt och innebär samtidigt att Box kan fortsätta växa trots den lite osäkra bostadsmarknaden. Projektet passar oss och vår kompetens på alla sätt och vi ser verkligen fram emot de kommande tre åren, säger Jonas Bill, vd på Box Bygg.

– Det här är Trifams första riktigt stora utvecklingsprojekt. Att rigga en stabil projektorganisation med lång erfarenhet av bostadsbyggande har varit en ledstjärna för oss från start. Med Box Bygg som totalentreprenör lägger vi den sista pusselbiten för ett lyckat projekt, säger Niklas Gusting, vd på Trifam Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige