Image

24 Storage planerar sju nya anläggningar i år

Bolag 24 Storage satsar på nybyggda förrådsanläggningar. I veckan öppnade en ny i Kallhäll, vilket var den första i en stor satsning.
Publicerad den 26 Maj 2017
24 Storage har nyligen öppnat i Kallhäll. Bild: 24 Storage
24 Storage har nyligen öppnat i Kallhäll. Michael Fogelberg. Bild: 24 Storage
Michael Fogelberg.

Anläggningen i Kallhäl rymmer närmare 700 förråd och är den första som 24 Storage har byggt helt från grunden.

24 Storage har investerat närmare 50 miljoner kronor i den 5 200 kvadratmeter stora anläggningen i Kallhäll, som blir först ut när företaget satsar nytt. Den 19 maj invigdes den nya self-storageanläggningen på Skarprättarvägen 30 i Kallhäll.

– Anläggningen har ett bra geografiskt läge och erbjuder stockholmarna rejält med förrådsutrymme på ett bekvämt avstånd. I kombination med starka makrotrender som en ökad urbanisering och dynamiska förflyttningar inom storstadsområdena finns det en stark efterfrågan på förråd i området, säger Michael Fogelberg, grundare och vd för 24 Storage.

Anläggningen blir den första av sju som företaget planerar öppna under 2017.

– Kallhäll är bara startskottet på vår resa. Innan årsskiftet kommer vi slå upp portarna till ytterligare sex anläggningar runt om i landet, varav merparten byggs från grunden, fortsätter Michael Fogelberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnade Colliers – startar nytt konsultbolag

Bolag Under våren lämnade Philip Kouvatsis Colliers för att ge sig in i en ny satsning. Nu är han tillbaka med egna bolaget Delta Real Estate Consulting. För Fastighetssverige berättar han om bolaget, vilken typ av affärer han vill ägna sig åt, vilka marknader han ser sig verka på, bolagets framtidsplaner och om hur det är att göra affärer i nuvarande transaktionsklimat.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige