Image

Zengun rekryterar från Veidekke

Karriär Sture Nilsson har rekryterats till en nyinrättad roll som Chief Operating Officer (COO) för Zengun.
Publicerad den 31 Augusti 2018
Sture Nilsson. Bild: Zengun
Sture Nilsson.

Sture Nilsson kommer närmast från en position som Regionchef för Veidekke Bygg i Mälardalen.

– Jag är mycket nöjd med att Sture valt att ansluta sig till oss och vara med och forma det framtida Zengun. Våra mål är högt ställda. Vi vill mycket och med denna förstärkning skapar vi ännu större möjligheter att nå det vi föresatt oss. Sture har en lång, solid karriär inom vår bransch och kommer att bidra med ledarskap och affärsmannaskap. Stures kundfokuserade arbetssätt och den projektorienterade kultur han formats i är en perfekt matchning för oss, säger Ulf Jonsson, vd och koncernchef i Zengun.

– Zengun har otroligt spännande planer framåt, och en kultur som lockar mig. Jag ser mycket fram emot att bidra i denna utveckling, säger Sture Nilsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige