Image

Zengun rekryterar från Veidekke

Karriär Sture Nilsson har rekryterats till en nyinrättad roll som Chief Operating Officer (COO) för Zengun.
Publicerad den 31 Augusti 2018
Sture Nilsson. Bild: Zengun
Sture Nilsson.

Sture Nilsson kommer närmast från en position som Regionchef för Veidekke Bygg i Mälardalen.

– Jag är mycket nöjd med att Sture valt att ansluta sig till oss och vara med och forma det framtida Zengun. Våra mål är högt ställda. Vi vill mycket och med denna förstärkning skapar vi ännu större möjligheter att nå det vi föresatt oss. Sture har en lång, solid karriär inom vår bransch och kommer att bidra med ledarskap och affärsmannaskap. Stures kundfokuserade arbetssätt och den projektorienterade kultur han formats i är en perfekt matchning för oss, säger Ulf Jonsson, vd och koncernchef i Zengun.

– Zengun har otroligt spännande planer framåt, och en kultur som lockar mig. Jag ser mycket fram emot att bidra i denna utveckling, säger Sture Nilsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY