Image

Wihlborgs anställer HR-ansvarig

Karriär Wihlborgs anställer Anna Nambord, som bland annat ska driva organisationsfrågor och koordinera CSR-arbetet.
Publicerad den 18 September 2013
Anna Nambord. Bild: Wihlborgs
Anna Nambord.

- Anna kommer ansvara för att omsätta strategi och affärsplan till mål och utvecklingsinitiativ för personalen, driva ledarskaps- och organisationsfrågor och koordinera vårt CSR arbete, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs.

- Vi har de senaste åren vuxit omsättningsmässigt och personellt och det känns som ett naturligt steg att förstärka vår organisation och koncernledning med HR expertis för att arbeta än mer proaktivt med dessa frågor.

Anna Nambord har arbetat i olika roller inom HR-området under 15 år och kommer senast från Thule Group där hon arbetade som VP HR i affärsområdet Outdoor.

- Det känns spännande att integrera mina erfarenheter och kompetenser in i en ny bransch och ett nytt bolag. Jag imponeras av Wihlborgs konsekventa sätt att leda bolaget när det gäller affärsidé och strategi och är övertygad om att detta, tillsammans med personalens energi och ansvarskänsla, har bidragit till företagets framgång, säger Anna Nambord.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige