Image
Blomsterlandet är ett av företagen som nu etablerar sig i Weibullsholms handelsområde.
Blomsterlandet är ett av företagen som nu etablerar sig i Weibullsholms handelsområde. Bild: Blomsterlandet

Weibullsholms handelsområde i Landskrona får fler butiker

Uthyrning Det är Blomsterlandet och Thansen som nu etablerar sig i Landskrona. Det aktuella markområdet för de nya etableringarna ligger väster om Västkustbanan, mellan Biltema och Landskrona station, och omfattar drygt 8 000 kvadratmeter butiksyta.
Publicerad den 15 September 2023

På Weibullsholms handelsområde i Landskrona kommer Blomsterlandet och den danska detaljhandelskedjan Thansen, som bland annat säljer reservdelar till bilar samt fritidsutrustning, att etablera sig.

– De två handelskedjorna blir ytterligare viktiga tillskott till utbudet i Landskrona och ökar möjligheterna för Landskronaborna att handla på hemmaplan. Dessutom skapar det fler arbetstillfällen i Landskrona, vilket vi är mycket glada för, säger Torkild Strandberg (L), kommunstyrelsens ordförande i Landskrona stad.

– De nya etableringarna visar på en fortsatt stark utveckling i Landskrona, vilket är särskilt anmärkningsvärt i det ekonomiska läge vi är i just nu, säger Mårten Mårtensson, vd på Mims Invest, som äger fastigheten där butikerna ska etablera sig.

Butikerna planerar att öppna vid årsskiftet 2024/2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige