Image
Blomsterlandet är ett av företagen som nu etablerar sig i Weibullsholms handelsområde.
Blomsterlandet är ett av företagen som nu etablerar sig i Weibullsholms handelsområde. Bild: Blomsterlandet

Weibullsholms handelsområde i Landskrona får fler butiker

Uthyrning Det är Blomsterlandet och Thansen som nu etablerar sig i Landskrona. Det aktuella markområdet för de nya etableringarna ligger väster om Västkustbanan, mellan Biltema och Landskrona station, och omfattar drygt 8 000 kvadratmeter butiksyta.
Publicerad den 15 September 2023

På Weibullsholms handelsområde i Landskrona kommer Blomsterlandet och den danska detaljhandelskedjan Thansen, som bland annat säljer reservdelar till bilar samt fritidsutrustning, att etablera sig.

– De två handelskedjorna blir ytterligare viktiga tillskott till utbudet i Landskrona och ökar möjligheterna för Landskronaborna att handla på hemmaplan. Dessutom skapar det fler arbetstillfällen i Landskrona, vilket vi är mycket glada för, säger Torkild Strandberg (L), kommunstyrelsens ordförande i Landskrona stad.

– De nya etableringarna visar på en fortsatt stark utveckling i Landskrona, vilket är särskilt anmärkningsvärt i det ekonomiska läge vi är i just nu, säger Mårten Mårtensson, vd på Mims Invest, som äger fastigheten där butikerna ska etablera sig.

Butikerna planerar att öppna vid årsskiftet 2024/2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige