Image
Karin Lundberg.
Karin Lundberg. Bild: Wästbygg

Wästbygg Projektutveckling förstärker

Bolag Wästbygg Projektutveckling har anställt Karin Lundberg som marknadsområdeschef i region väst/mitt. Karin kommer närmast från rollen som avdelningschef projektutveckling hos bostadsutvecklaren Bonava.
Publicerad den 5 Oktober 2019

Wästbygg Projektutveckling har vuxit stadigt under de senaste åren och har idag en omfattande verksamhet inom affärs- och projektutveckling på flera platser i Sverige. På västkusten finns ett flertal pågående och kommande projekt.

– Karin Lundberg kommer med sin erfarenhet och kompetens att komplettera och ytterligare stärka vårt bolag på västkusten. Karin kommer ha en viktig roll i attstrategiskt leda och utveckla marknadsområde väst/mitt säger Magnus Björkander, vd Wästbygg Projektutveckling AB.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige