Image
Wästbygg bygger padelhall åt Sydsvenska Hem.
Wästbygg bygger padelhall åt Sydsvenska Hem. Bild: Wästbygg

Wästbygg får dubbla uppdrag av Sydsvenska Hem

Bygg/Arkitektur Wästbygg bygger Coopbutik och padelhall åt Sydsvenska Hem.
Publicerad den 20 Augusti 2021

I Svedala ska en butikslokal på 3 100 kvm uppföras, med Coop som hyresgäst. Byggstart sker omgående och lokalen ska vara klar för inflyttning under senare delen av 2022.

Uppdrag nummer två är att bygga en padelhall i Staffanstorp med 14 banor, omklädningsrum och loungeavdelning. Byggstart planeras till oktober och även padelhallen kommer att färdigställas under 2022.

Det sammanlagda ordervärdet för de båda projekten uppgår till cirka 80 miljoner kronor.
– Vi tackar för uppdragen och ser fram emot samarbetet med Sydsvenska Hem, som är en ny beställare för oss. Sedan många år tillbaka har vi en god relation med Coop, detta blir den fjortonde Coopbutiken som Wästbygg uppför. Padelhallar har vi också tidigare erfarenhet av, varför vi ser positivt på möjligheten att bidra till två framgångsrika kommersiella projekt i region Syd, säger Joakim Efraimsson, vd på Wästbygg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY