Image
Wästbygg bygger padelhall åt Sydsvenska Hem.
Wästbygg bygger padelhall åt Sydsvenska Hem. Bild: Wästbygg

Wästbygg får dubbla uppdrag av Sydsvenska Hem

Bygg/Arkitektur Wästbygg bygger Coopbutik och padelhall åt Sydsvenska Hem.
Publicerad den 20 Augusti 2021

I Svedala ska en butikslokal på 3 100 kvm uppföras, med Coop som hyresgäst. Byggstart sker omgående och lokalen ska vara klar för inflyttning under senare delen av 2022.

Uppdrag nummer två är att bygga en padelhall i Staffanstorp med 14 banor, omklädningsrum och loungeavdelning. Byggstart planeras till oktober och även padelhallen kommer att färdigställas under 2022.

Det sammanlagda ordervärdet för de båda projekten uppgår till cirka 80 miljoner kronor.
– Vi tackar för uppdragen och ser fram emot samarbetet med Sydsvenska Hem, som är en ny beställare för oss. Sedan många år tillbaka har vi en god relation med Coop, detta blir den fjortonde Coopbutiken som Wästbygg uppför. Padelhallar har vi också tidigare erfarenhet av, varför vi ser positivt på möjligheten att bidra till två framgångsrika kommersiella projekt i region Syd, säger Joakim Efraimsson, vd på Wästbygg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige