Image
Walthon Advokater etablerar sig i Sundsvall.
Walthon Advokater etablerar sig i Sundsvall. Bild: Diös

Walthon flyttar in hos Diös i Sundsvall

Uthyrning Sundsvall får en helt ny advokatbyrå när Walthon Advokater etablerar sig på Rådhusgatan i centrala Sundsvall. Fastighetsägaren Diös påbörjar nu arbetet med att utveckla lokalerna till ett modernt kontor. Inflyttning beräknas ske i början av oktober.
Publicerad den 25 Juni 2020
Annons
Image

Walthon Advokater har sitt säte i Stockholm med cirka 40 medarbetare. Nu expanderar Walthon sin verksamhet och öppnar därmed upp en byrå i Sundsvall. Det är hemvändarna och advokatparet Jonas Jonsson och Anna Grahn som tillsammans kommer att driva verksamheten i Sundsvall.
– Vi är glada över det goda samarbete vi haft med Diös i processen att hitta den perfekta lokalen för verksamheten. Sundsvall växer och har ett intressant affärsklimat, och vi är därför glada över möjligheten att verka både från Stockholm och Sundsvall. Det ska bli väldigt roligt att få driva verksamhet i Sundsvall, och i det här vackra huset med toppenbra läge så är jag säker på att vi kommer trivas säger Anna Grahn, advokat, Walthon Advokater.
– Det är jättekul att vi kan presentera en ny inspirerande hyresgäst till Sundsvalls stadskärna och vi är glada över att kunna erbjuda Walthon Advokater möjligheten att etablera sin verksamhet här. I den unika och anrika fastigheten kommer vi skapa moderna lokaler i en klassisk miljö anpassade till verksamheten. Vi hälsar Walthon Advokater varmt välkomna till oss på Diös, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY