Image
Mikael Röjdemark.
Mikael Röjdemark. Bild: Wåhlin

Wåhlin hämtar vd från Victoriahem

Karriär Styrelsen i Wåhlinkoncernen har utsett Mikael Röjdemark till ny vd och koncernchef för Wåhlin Fastigheter. Han efterträder tf vd Jörgen Engström som fortsatt kommer att verka som senior rådgivare och styrelseledamot.
Publicerad den 22 Mars 2022

Mikael Röjdemark har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från en tjänst som förvaltningschef på Victoriahem. Dessförinnan har han innehaft olika tjänster inom bland annat Hembla, Stena Fastigheter och Einar Mattson. Mikael tillträder sitt uppdrag som vd för Wåhlin Fastigheter den 21 juni.

– Mikael överensstämmer helt med den ledare som vi sökt och vi är mycket glada att vi lyckats rekrytera Mikael som vd för vår verksamhet, säger huvudägaren och styrelseordförande Leif Wåhlin.
– Med Mikael kommer verksamheten att kunna ta ytterligare steg och fortsätta bolagets positiva utveckling.

Mikael Röjdemark säger:
– Wåhlin Fastigheter är ett välskött bolag med en långsiktig ägare som har samma grundsyn som jag själv avseende vad som krävs för att säkerställa en framgångsrik fastighetsutveckling och professionell förvaltning.
– Jag ser fram emot att påbörja vd-uppdraget och att tillsammans med styrelsen och medarbetarna inom Wåhlin Fastigheter fortsätta bolagets spännande resa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige